🟪بررسی کلاهبرداری بروکر ICM Brokers | سپتامبر 2023🟪

0

🟪آیا کلاهبرداری آی سی ام بروکرز حقیقت دارد؟ | صحت سنجی ادعای کاربران

طبیعی است که وقتی صحبت از مقدار قابل توجهی از سرمایه دلاری در میان باشد، بررسی همه جانبه خدمات مالی و موسسه ای که آن خدمات را ارائه می کند، از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهد بود. با توجه به اینکه آی سی ام بروکرز، توجه بسیاری از کاربران را در ایران به سوی خدمات خود جلب کرده است، در این مقاله قصد داریم تا نگاه موشکافانه ای به سابقه و خدمات آن بیاندازیم و در تلاش باشیم تا جواب مناسبی برای سوالات زیر، ارائه نماییم:

 

  1. آیا این بروکر از اعتبار کافی برخوردار است؟
  2. آیا شایعات پیرامون تخلفات این بروکر صحت دارند؟
  3. آیا تراکنش ها در این کارگزاری امنیت کافی را دارند؟
  4. آیا می توان به آینده بلند مدت این کارگزاری امیدوار بود؟

 

در جدول زیر اطلاعات خلاصه ای با محوریت اعتبار و احتمال کلاهبرداری بروکر ICM ارائه شده است:

 

نام کارگزاری آی سی ام بروکرز | ICM Brokers
درگاه ثبت نام افتتاح حساب در بروکر آی سی ام
سابقه فعالیت 16 سال (از سال 2007)
نهاد رگولاتوری VFSC
کشورهای تحت پوشش 21 کشور

 

🟪رگوله معتبر چطور ریسک تخلف و کلاهبرداری یک کارگزاری را کاهش می دهد؟

حقیقت امر اینجاست که به عنوان یک معامله گر ایرانی، به اصلی ترین ابزار برای سنجش اعتبار یک بروکر و ارزیابی ریسک همکاری با آن دسترسی نداریم. نهادهای بین المللی زیادی وجود دارند که بر عملکرد موسسات مالی نظیر بانک ها، صرافی ها و بروکرها نظارت می کنند و مجوز فعالیت آن ها را در مناطق جغرافیایی مختلف صادر می کنند.

اصطلاحا به این نهادهای نظارتی، رگولاتور (Regulator) یا تنظیم کننده گفته می شود که در اصطلاح عامیانه بازارهای مالی، به دو دسته زیر تقسیم بندی می شوند:

  1. رگوله های رسمی و دولتی: این نهادها یا ماهیتی دولتی دارند و در کشورهایی با قوانین شفاف مالی فعالیت می کنند و یا نهادهای خصوصی پرسابقه ای هستند که اعتباری برابر با رگوله های دولتی دارند.
  2. رگوله های آفشور: اصطلاح آفشور به رگولاتورهایی با سابقه فعالیت کم و مستقر در کشورهایی گفته می شود که قوانین مالی در آنها بسیار انعطاف پذیرتر است و لذا فعالیت بانکی و صرافی در آنها با شفافیت کمتری در حال انجام است.

 

🟪چرا بررسی اعتبار یک بروکر از طریق رگولاتوری برای ایرانیان میسر نیست؟

این محرومیت از خدمات نظارتی دو جنبه متفاوت دارد:

  • مساله اول: با توجه به تحریم های بین المللی علیه ایران، قوانین سخت گیرانه ای برای بروکرها و صرافی ها وضع شدند که عملا اجازه فعالیت در کشور ما را از آن ها صلب نمودند. از این رو، بروکری که توسط رگوله های دولتی مجوز فعالیت خود را اخذ کرده است، عملا امکان فعالیت در کشورهای پرریسک مانند ایران را ندارد.
  • مساله دوم: اگرچه بروکرها به این نتیجه رسیدند که با مجوز رگوله های آفشور به بازار ایران بازگردند، اما مساله اینجاست که همین رگولاتورها هم به دلیل تحریم های ایران، در مواقع اضطراری خدمات خاصی به کاربران ایرانی ارائه نمی کنند.

توجه: یکی از مواردی که شایعه کلاهبرداری ICM Brokers را دامن زده است و در وبسایت های خارجی بیشتر به چشم می خورد، همین مساله استفاده از رگوله آفشور VFSC است. اما حالا می دانید که این بروکر برای فعالیت در بازار ایران، عملا چاره دیگری جز استفاده از گزینه های آفشور نداشته است.

 

با این اوصاف، به عنوان یک کاربر ایرانی چطور می توانیم بروکرها را ارزیابی کنیم؟

درست است که قویترین و سرراست ترین ابزار برای این مساله را در اختیار نداریم اما این مساله به این معنی نیست که هیچ راهی برای بررسی امکان تقلب و یا ریسک همکاری با بروکرها پیش رویمان نیست. در ادامه به ابزارهای در دسترس برای بررسی بروکرها خواهیم پرداخت.

 

🟪ارزیابی ریسک کلاهبرداری بروکر ICM برای کاربران ایرانی

این حقیقت را دانستی که بررسی رگوله یک بروکر (فعال در بازار ایران)، اطلاعات مناسبی از اعتبار آن به ما نخواهد داد. از این رو در ادامه موارد دیگری را برای بررسی یک کارگزاری ارائه می کنیم و از آنها برای ارزیابی ریسک کلاه برداری ICM Brokers استفاده می کنیم:

فاکتورهای مهم برای ارزیابی یک کارگزاری:

  1. سابقه فعالیت در بازارهای مالی
  2. سابقه وبسایت و بسترهای آنلاین دیگر
  3. بررسی شماره های تماس و آدرس درج شده در سایت
  4. ارزیابی خدمات پشتیبانی
  5. بررسی نظرات کاربران در شبکه های اجتماعی
  6. بررسی وبسایت هایی که کلاهبرداری بروکرها را رصد می کنند

 

1-سابقه فعالیت بروکر ICM

این کارگزاری در سال 2007 در شهر نیویورک آمریکا تاسیس شده است و خدمات آنلاین مالی خود را از سال 2008 آغاز کرده است. سابقه 16 ساله و شفاف این کارگزاری در بازارهای مالی، چیزی نیست که در مورد هر بروکری صدق کند. از این رو می توان یک امتیاز مثبت را برای ICMBrokers در نظر گرفت.

 

2-سابقه ثبت وبسایت icmbrokers.com

سابقه ثبت دامنه icmbrokers.com نتایج امیدوار کننده ای را نشان می دهد. همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، این کارگزاری از بدو تاسیس، تنها با همین دامنه اینترنتی مشغول به فعالیت است. این ویژگی در مقایسه با دیگر بروکرهایی که به دلایل مختلف، دامنه اینترنتی خود را تغییر می دهند، یک ویژگی مثبت انکار ناشدنی محسوب می شود.

 

2 کلاهبرداری بروکر ICM | کلاهبرداری بروکر ICM Brokers
سابقه ثبت وبسایت آی سی ام بروکرز

 

از سویی دیگر، ارزیابی این وبسایت در ابزارهای سئو نیز نشان دهنده این مساله است که وبسایت این کارگزاری، عملکردی شفاف و به دور از تخلف داشته است و اعتبار دامنه (Domain Authority) بالا و رتبه اسپم (Spam Score) پایینی دارد.

 

3 کلاهبرداری بروکر ICM | کلاهبرداری بروکر ICM Brokers
اعتبار دامنه اینترنتی آی سی ام بروکرز

 

3-بررسی شماره های تماس و آدرس این بروکر

با بررسی وبسایت این کارگزاری، دو آدرس در جزایر مارشال و سنت وینسنت ارائه شده اند و شماره تماس ارائه شده مربوط به کشور ایالات متحده است. بررسی های معامله گران بیت کوین نشان می دهد که آدرس های ثبتی قابل پیگیری و صحیح اند و همچنین شماره تماس ارائه شده، مربوط به دفتر اصلی این کارگزاری است.

  • آدرس اول: Trust Company Complex Ajeltake Road, Ajeltake Island Majuro MH96960 Marshall Islands
  • آدرس دوم: Suite 382, Beachmont Business Centre, Kingstown, Saint Vincent & the Grenadines
  • شماره تماس: 001-784-5289299

 

4-خدمات پشتیبانی

پشتیبانی آنلاین این بروکر از روش های متنوعی ارائه می شود که در روش های زیر، زبان فارسی نیز ارائه شده است. در مجموع می توان خدمات ساپورت این بروکر را مثبت ارزیابی نمود زیرا سرعت عمل مناسبی دارند و کارشناسان مجربی را به خدمت گرفته اند.

  • ارسال ایمیل به info@icmbrokers.com
  • پشتیبانی در تلگرام و واتساپ

 

5-بررسی نظر کاربران در شبکه های اجتماعی

امروزه که استفاده از شبکه های اجتماعی فراگیر شده است، انحصار اخبار دیگر معنایی مانند گذشته ندارد و به سادگی می توان نظرات واقعی کاربران درباره یک مساله را متوجه شد. در حال حاضر گزارش مستدلی از تخلف بروکر ICM در شبکه های اجتماعی در دست نیست و عموم کاربران، از خدمات این بروکر ابراز رضایت دارند.

 

6-نظر وبسایت های بررسی کننده عملکرد بروکرها

با نگاهی به وبسایت های انگلیسی معتبر، عموما به این مساله اشاره دارند که آی سی ام بروکرز رگوله معتبر و دولتی ندارد که پیشتر این مساله را بررسی کردیم. برخی نظرات مربوط به سالهای 2021 و 2022 نیز نشان می دهد که این کارگزاری، درخواست برداشت از حساب کاربران را کمی با تاخیر پردازش کرده است.

اگرچه وبسایت Forexing.com به عنوان یکی از مراجع انگلیسی زبان بازارهای مالی، احتمال کلاهبرداری بروکر ICM را منتفی دانسته و آن را یک بروکر امن برای فعالیت های مالی معرفی کرده است.

 

🟪ادعای کلاهبرداری بروکر ICM Brokers به علت بسته شدن ناگهانی پوزیشن ها

چندی پیش، عده ای از کاربران که متوجه بسته شدن ناگهانی پوزیشن های معاملاتی خود در نمادهای CFD شده بودند، این مساله را به پای تخلف کارگزاری ICM گذاشتند و مساله را در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشتند.

بررسی های معامله گران بیت کوین پیرو این مساله به جریان افتاد و پس از مدت کوتاهی، حقیقت مساله روشن شد که به شرح زیر است:

ماجرا به این صورت بود که کاربران، بدون اطلاع کامل از قوانین حاکم بر معاملات نمادهای آتی در این بروکر، اقدام به معامله کرده بودند و مطابق با قوانین بروکر ICM، پوزیشن های آن ها پس از مدت زمان مشخصی بسته شد.

پیگیری ها از پشتیبانی این بروکر نشان داد که این قوانین، به صورت شفاف و روش در وبسایت ارائه شده است. از سویی دیگر، با اقدام به باز کردن اولین پوزیشن معاملات آتی، قوانین مجددا به آدرس ایمیل کاربران ارسال شده است.

 

4 کلاهبرداری بروکر ICM | کلاهبرداری بروکر ICM Brokers

 

🟪سخت پایانی | نظر کارشناس معامله گران بیت کوین

در این مقاله بررسی کردیم که چرا این بروکر، دارای یک رگوله بین المللی و دولتی نیست و پس از آن، فاکتور های دیگری را برای ارزیابی آن معرفی کردیم. در مجموع می توان به این نتیجه رسید که در ارزیابی احتمال تقلب و کلاهبرداری، بروکر ICM Brokers نمره مناسبی را کسب می کند و از این رو، احتمال تقلب بروکر ICM بسیار کم و نزدیک به صفر است.

مساله دیگری که ارزش اشاره کردن دارد، توافق اخیر آی سی ام بروکرز با تاپ چنج است. تاپ چنج (TC Pay) که به عنوان معتبرترین صرافی آنلاین حال حاضر در ایران مشغول به فعالیت است، توافقنامه همکاری اش را تنها به بروکر های معتبر و شفاف ارائه می کند. با این اوصاف می توان اینگونه در نظر گرفت که اضافه شدن درگاه رسمی TC Pay به کابین شخصی این بروکر، بر اعتبار آن افزوده است و نگرانی های کاربران را بسیار کمتر کرده است.

 

سوالات متداول

آیا بروکر ICM معتبر و ایمن است؟

بله، این کارگزاری فعالیت های خود را از سال 2007 آغاز کرده است و تحت نظارت رگوله VFSC مشغول به کار است.

برای ثبت نام در این کارگزاری و بهره مندی از خدمات مناسب آن، از لینک افتتاح حساب در بروکر آی سی ام استفاده کنید.

احتمال کلاهبرداری بروکر آی سی ام چقدر است؟

با توجه به موارد زیر، احتمال تخلف بروکر ICM را بسیار پایین تخمین می زنند:

  1. ✅سابقه فعالیت 16 ساله
  2. ✅رگوله VFSC
  3. ✅خدمات پشتیبانی مناسب
  4. ✅سابقه ثبتی 16 ساله وبسایت
  5. ✅همکاری با بانک Audi و تاپ چنج

درج نظر